Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

30. 11. 2016. 18:06 >> 17:45
10

SDP SAOPŠTIO

"Nećemo biti dio Vlade"

Socijaldemokratska partija (SDP) neće biti dio Vlade koja je formirana glasanjem u, kako su kazali, krnjem parlamentu, i čije će sjedište biti tamo gdje je predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz SDP-a su kazali da Vlada izabrana najmanjom mogućom većinom, 41 od 81 poslanika, najbolje odslikava način na koji je sastavljana i na koji će raditi.

"Bez želje da ulazimo u lične kvalifikacije bilo kojeg člana kabineta potpredsjednika DPS-a Duška Markovića, jasno je da će sjedište Vlade opet u Staroj zgradi Vlade gdje je sada predsjenik DPS-a Milo Đukanović", kazali su iz SDP-a.

Prema njihovim riječima, to će biti Vlada kontinuiteta u dominantnim oblastima za kvalitet života građana.

"Bez nužnih promjena u postojećem ekonomsko-socijalnom modelu koji se danas bazira na pohari narodne imovine i zaduživanju budućih generacija, Crna Gora će tavoriti kao jedna od najnerazvijenih evropskih država. Promijenili su imena, da ne bi mijenjali istu štetnu politiku", piše u saopštenju SDP-a.

Kako su naveli, iz krize se ne može izaći dok se Crna Gora ne okupi oko ideje zaustavljanja sveopšte stagnacije.

"I kreiranja dugoročnog razvojnog puta jačanja realne ekonomije, povećanja zaposlenosti i zaustavljanja korupcije i kriminala koji su se infiltrirali u ekonomski i politički sistem", zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније