Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

16. 03. 2017. 14:20 >> 14:00
3

ĐUKANOVIĆ SMATRA

Prevareni birači vratili se SD-u

Prevareni "suverenistički glasači" Socijaldemokratske partije i URE sa parlamentarnih izbora nijesu željeli da i dalje budu “prirepci” Demokratskog fronta, pa su se vratili tamo gdje pripadaju - Crnoj Gori i Socijaldemokratama, ocijenjeno je iz SD-a.

 

Članica Predsjedništva SD-a, Budimirka Đukanović kazala je da su lokalni izbori u Nikšiću završeni, navodeći da su opozicione poruke o uspjehu bojkota potpuno utihnule.

“Očigledno je i njima, kao i nama Socijaldemokratama, sasvim jasno da je ‘složni’ bojkot opozicije doživio potpuni fijasko.
Stiče se utisak da su toga veoma bili svjesni prevareni glasači dvije „građanske, procrnogorske i evroatlantske partije“ sa parlamentarnih izbora - SDP-a i URE, koji su, ne želeći da budu dio onih koji su se u nedostatku vizije i strateških odluka u obliku prirepka pripojili Demokratskom frontu, jasno iskazali povjerenje Socijaldemokratama Crne Gore”, navela je Đukanović.

Tako su se, kako je dodala, vratili svojim socijaldemokratskim korijenima, gdje im je vazda i bilo mjesto, “da zajedno sa Socijaldemokratama grade bolju budućnost Nikšića i cijele Crne Gore”.


“Na kraju, kompletnoj opoziciji na čelu sa njihovim progresivnim vođama i mentorima iz Demokratskog fronta, preporučujemo da i dalje zasmijavaju crnogorsku javnost računicama o bojkotu, osvojivši u svom političkom zanosu 65% glasova na neposredno završenim izborima u Nikšiću, značajno više nego što osvajaju kad izađu na izbore.
Naravno, sada je aktuelan i nastavak pozorišnog komada ‘Opoziciono jedinstvo’ pred lokalne izbore u Herceg Novom, gdje neki od njih hoće da učestvuju, neki ne bi, a neki se još plaše da kažu što bi”, kazala je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније