Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. Pejović ]

31. 03. 2017. 09:45 >> 11:06
34

DEMOKRATE PORUČUJU

Bez novih izbora u NK nema rješenja krize

Nosilac liste Demokratske Crne Gore na martovskim izborima u Nikšiću, Momo Koprivica, poručio je da bez ponavljanja lokalnih izbora u tom gradu nema rješavanja političke krize u zemlji.

 

"Bez ponavljanja lokalnih izbora u Nikšiću, nema niti može biti rješavanja političke krize u Crnoj Gori. To je uslov svih uslova kad je u pitanju Demokratska Crna Gora. I pored onih dobro poznatih razloga za prekid bojkota parlamenta, dodajemo još jedan - a to je ponavljanje lokalnih izbora u Nikšiću", poručio je Koprivica sa protestnog skupa Demokratske Crne Gore u Nikšiću, uoči zasjedanja lokalnog parlamenta na kojem bi trebalo da budu verifikovani mandati odbornicima.

On je rekao i da nikada neće pristati na jednopartizam u Nikšić.

"To znači da se narod ne pita, to znači da se ne čuje narod, da se narod ne pita. Jednopartizam znači da vlast ne polaže račune i da nema nikakve kontrole", rekao je Koprivica.

Poručio je da Demokrate ne daju Nikšić, te da neće dozvoliti uvođenje jednopartizma u tom gradu.

"Nećemo dozvoliti jednoumlje u ovom gradu. Sve vam je džaba. Bez ponavljanja izbora u Nikšiću, nema rješavanja krize u Crnoj Gori. Ko odustane od ovih zahtjeva, izdao je Nikšić, a ko izda Nikšić, izdao je Crnu Goru", kazao je Koprivica.

On je rekao da neće dozvoliti da Nikšić bude crna tačka na političkoj mapi Evropi.

 

 

Пратите нас на

Коментари34

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније