Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

20. 04. 2017. 15:22 >> 14:56

"OD VRATA DO VRATA"

Raste podrška Demokratama u HN

Šesti dan drugog prstena kampanje Demokrata "od vrata do vrata" obiđeno je 387 domaćinstava i podrška koju očekuju na tim područjima iznosi više od 30 odsto, saopšteno je iz njihovog Opštonskog odbora.

 

Demokrate su saopštile pred lokalne izbore u Herceg Novom jača podrška.

Predsjednik, generalni sekretar i kandidat za gradonačelnika Novog sa liste "Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede, a ne podjele" sa volonterima Demokrata posjetili su veliki broj domaćinstava na područjima Meljina, Kumbora i Zelenike.

“Ljudi sa područja Meljina naročito cijene to što je Demokratska Crna Gora kao svoj programski prioritet istakla rješavanje statusa Bolnice u Meljinama. Jasno je poručeno da Bolnica mora opstati, ne samo zbog stanovnika tog područja, već zbog zdravlja svih Novljanki i Novljana”, navodi se u saopštenju.

Građane sa područja Zelenike interesovalo je da li će nova vlast sa Demokratama na čelu sanirati i urediti dvorište Osnovne škole "Ilija Kišić" u Zelenici.

“Od Demokrata dobili su obećanje da će se u sljedećem mandatu veoma raditi na poboljšanju uslova obrazovanja, na čemu vlast u kojoj učestvuju Demokrate već radi i u Budvi”, navodi se u saopštenju.

Građani sa područja Kumbora u razgovoru sa Bečićem istakli su potrebu za kapelom na ovom području, kao i za rješavanjem problema nedostajućih trotoara i osvjetljenja.

“Novljani cijene napore Demokrata da se bave konkretnim problemima običnog čovjeka u Herceg Novom, navodeći da su siti podjela na kojima su insistirale dosadašnje vlasti, jer nisu mogle da ponude konkretna rješenja za njihove probleme. Bavljenje konkretnim problemima dokazana je formula uspjeha Demokrata i ono što će determinisati naš izvanredan rezultat i na predstojećim izborima”, zaključile su Demokrate u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније