Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

23. 04. 2017. 11:44 >> 11:23
11

SNP PORUČUJE

Novom ne trebaju kriminalci

Ne smijemo dopustiti da u Novom vedre i oblače najgori. Zato moramo stati na put usponu kriminala i korupcije, jer našem gradu i Crnoj Gori ne trebaju kriminalci, bez obzira kojoj partiji pripadaju ili koga finansiraju, poručuju iz Socijalističke narodne partije (SNP).

Oni su, kako su saopštili, nastavila sa predizbornim aktivnostima u Herceg Novom u okviru kojih je održan sastanak članova stranke sa područja Starog grada i Savine.

Kandidati sa liste „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi“ - Dušan Palikuća, Božidar Vukašinović, Branka Rašović i Vesna Babović istakli su 10 konkretnih projekata, čija će realizacija podići kvalitet života svih mještana Starog grada i Savine.

Iz SNP poručuju da se na Savini pod hitno mora izgraditi vrtić, kao da se park Boke mora vratiti pod lokalnu upravu.

„Takođe je potrebno regulisati pitanje parkinga u vidu privatno-javnog partnerstva za podzemnu garažu sa poslovnim prostorima između Opštine i Pošte, kao i sanacija stepeništa od Škvera do Trga, kao i stepeništa Danice Tomašević zajedno sa Risanskom“, navodi se u saopštenju.

Stepenište između tvrđava Forte Mare i Kanli Kula, dodaju iz SNP-a, potrebno je sanirati i turistički promovisati.

„Odvođenje atmosferskih voda na Trgu i na prilazu Karači sa Savinske strane mora se regulisati, a Manastirska ulica ka crkvi Svetog Save se mora rekonstruisati. Potrebno je revitalizovati i očuvati Savinske Dubrave, odnosno regulisati imovinsko-pravna pitanja i urediti Dubravu u vidu trim staza i parkova za odmor i rekreaciju“, kažu iz SNP-a.

Oni dodaju da je Savini neophodna moderna pijaca, kao da se plaže kod luke i na Savini proglase gradskim.

„Lista  SNP-a ima znanja i umijeća da iz korijena promijeni trenutno stanje i Novi ponovo digne na noge. Zato ćemo biti nova vlasti, a najmanje što dugujemo našem gradu jeste da dobije efikasnu, odgovornu i domaćinsku upravu, kako bi Novi postao bogato, bezbjedno i prosperitetno mjesto za život. Dosta je uzimalo od Novog. Vrijeme je za promjene na bolje, da se Novi okrene sebi i da se radi u njegovu korist. Zato - Ustani i pobijedi, samo za Novi“, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније