Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

18. 06. 2017. 18:53 >> 18:25
1

OD SJUTRA

Bošković u zvaničnoj posjeti Francuskoj

Ministar odbrane, Predrag Bošković, boraviće naredna tri dana u zvaničnoj posjeti Francuskoj.

Kako je najavljeno iz Ministarstva, Bošković će tokom posjete Parizu razgovarati sa novoimenovanom ministarkom odbrane Francuske, Silvi Gular.

Saopšteno je da će tema razgovora biti unapređenje saradnje dvije države na polju odbrane, sada u svojstvu saveznica u okviru NATO.

"Takođe, Bošković će posjetiti tradicionalni, 52. po redu međunarodni vazduhoplovni sajam Le Burže, koji se održava na istoimenom aerodromu kraj Pariza. Riječ je o najvećem vazduhoplovnom sajmu na svijetu, najbitnijem događaju u kalendaru globalne civilne i vojne vazduhoplovne industrije na kojem izlaže na stotine kompanija iz više desetina zemalja", navodi se u saopštenju.

Bošković će se susresti sa više izlagača sa kojima će razgovarati o saradnji na polju modernizacije opreme Vojske Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније