Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Portal RTCG ]

14. 03. 2024. 18:47 >> 18:47
Čitaj mi:

DRAGAN KRAPOVIĆ

Bošković poslednji koji ima pravo da pominje VCG

Ministar odbrane Dragan Krapović reagovao je na navode bivšeg ministra odbrane Predraga Boškovića da "savija kičmu zbog fotelje", i istakao da je Bošković poslednji čovjek u Crnoj Gori koji ima pravo da pominje kičmu, Vojsku Crne Gore i sistem odbrane uopšte.

Krapović je danas kazao da crnogorsko tužilaštvo treba da intenzivira postupanje u predmetu izuzimanja oružja i municije iz vojnog magacina Brezovik i da će tužilaštvu dostaviti dokumentaciju u vezi sa tim slučajem. 

Bošković pozvao je tužilaštvo da ispita sve navode ministra odbrane Dragana Krapovića o izuzimanju oružja iz vojnog magacina Brezovik 2020. godine, dodajući da su optužbe smiješne i neosnovane.

 "Crnogorska javnost je upoznata sa mojim jasnim i nedvosmislenim stavovima po ovom pitanju, gdje sam jasno naglasio da ne želim da komentarišem i ocjenjujem dokaze, jer nisam nadležan za tako nešto. Tu nadležnost ima isključivo tužilaštvo i sud shodno Ustavu i zakonu", naveo je Krapović.

Kaže da je posebno zanimljiva, indikativna i, "po mom mišljenju, sasvim opravdana nervoza gospodina Boškovića koji je svjestan sopstvenih nepočinstava i njihovih skorih epiloga". 

"Njegove prizemne uvrede plod su navedene nervoze koja mu onemogućava da ispolji onaj minimum dostojanstva koji mu je preostao, dok s moje strane takvo ponašanje, sem prezira, ne budi ništa drugo. Hodajuća afera, oličena u gospodinu Boškoviću, najbolja je personifikacija bahatog, nedoličnog i neodgovornog odnosa prema državnim funkcijama i državim resursima", naveo je Krapović.

Kako kaže, stoga ga ne čudi da  "Udar" dolazi upravo od čovjeka "kome su kičma i integritet sinonim za servilnost, lojalnost i posvećenost onoj ideologiji koja komunicira isključivo preko SKAJ-a, pod kodnim imenima i sebičnim interesima".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније