Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

11. 07. 2017. 16:10 >> 15:42

VLAST NEMA VEĆINU

SD: Lokalni izbori u Budvi realnost

Svim političkim subjektima i građanima Budve je jasno da aktuelna vlast nema većinu u lokalnom parlamentu, što je bilo i očekivati s obzirom da vlast čine različite i nespojive partije. Ovakav odnos snaga, te neslaganja u međusobnom funkcionisanju, daju nam za pravo da smatramo da su novi lokalni izbori u Budvi realanost, navodi se u saopštenju Socijaldemokrata Budve.

Iz te partije su kazali da nakon posljednjih dešavanja u SO i nemogućnosti vladajuće koalicije da obezbijedi kvorum, oni ne žele da budu dio "takve farse".

"Ne podržavamo ponašanje jednog dijela opozicionih partija koje se različito ponašaju od sjednice do sjednice, čas dajući, čas uskraćujući podršku i na taj način dolaskom na današnju sjednicu produžavaju agoniju opštinske vlasti", navodi se u saopštenju.

Iz te partije su kazali da ih posebno zabrinjava ponašanje Crnogorske, kako su kazali pod opravdanjem da rade u interesu građana Budve.

"Pa ih molimo da na ovaj način više ne brinu o dobru našeg grada, jer razlog zbog kojeg su danas na sjednici gradu ne može da obezbijedi u finansijskom smislu funkcionisanje ni za narednih 7 dana", navodi se u saopštenju.

Stav SD Budve je da vlast ne treba da funkcioniše po svaku cijenu, već je neophodno da se po svaku cijenu obezbijedi efikasna vlast koja će da funkcioniše za dobro Budve i njenih građana, "što je u aktuelnom slučaju, kao što možemo vidjeti, čista utopija".

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније