Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

02. 08. 2017. 20:31 >> 20:02
9

ADROVIĆ ODGOVORIO

"Medojević najbolje ponižava sam sebe"

“Podjele” u DPS i “poniženja” o kojima naglaba Nebojša Medojevi, samo su plod njegove pokvarene mašte, ocjenjuje predsjednik Opštinskog Odbora DPS Petnjica Mehmed Agović.

On je reagovao na saopštenje u kome Medojević, komentarišući Dane iseljenika održane u Petnjici, navodi kako je na toj manifestaciji lider DPS-a Milo Đukanović "javno je ponizio premijera Duška Markovića".

Adrović je ocijenio da su Dani iseljenika još jedna potvrda državnog zrijevanja Crne Gore kroz izražavanje poštovanja prema svojoj dijaspori, potvrda poštovanja multietničnosti kao jednog od ključnih temelja naše države i kroz odluku da ova manifestacija koja se organizuje prvi put bude održana u Petnjici, u bihorskom kraju odakle potiču naši brojni uvaženi iseljenici. Konstatovao je da o važnosti ovog događaja svjedoči i visok nivo učesnika iz domovine i dijaspore.

"Naravno, sve što je dobro za Crnu Goru predstavlja crvenu maramu za njene dežurne mrzitelje poput unezvijerenog od straha Nebojše Medojevića. Osvjedočeni spin-majstor je i ovim povodom prosuo gomilu laži. “Podjele” u DPS i “poniženja” o kojima naglaba su samo plod njegove pokvarene mašte. Snila baba što bi bila rada. Medojević je u stvari još jednom ponizio sebe, a to je nešto što najbolje zna da radi", zaključio je Adrović.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније