Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

05. 08. 2017. 11:53 >> 11:26

ZUBER APELUJE

Partije da ne zloupotrebljavaju vatrogasce

Povećanje zarada i stimulans vatrogascima nije ničija lična pobjeda, niti pobjeda bilo koje političke partije, već nagrada za hrabar, posvećen i požrtvovan odnos i rad naših vatrogasaca, saopštio je vršilac dužnosti načelnika Službe zaštite Cetinja, Aleksandar Zuber.

 

On je najoštrije osudio politizaciju bilo kojih odluka vezanih za Službu zaštite Prijestonice.

"Tražimo da niko pojedinačno, niti bilo koja politička partija, ne zloupotrebljava aktivnosti cetinjskih vatrogasaca i sebi pripisuje zasluge, jer kod nas nema pobjednika i poraženih - kod nas samo ima hrabrih i poštenih, posvećenih i požrtvovatnih", istakao je Aleksandar Zuber.

On je podsjetio da su juče, na inicijativu predsjednika Skupštine Prijestonice, odbornici svih političkih partija iz lokalnog parlamenta svoje naknade dali vatrogascima.

"To najbolje pokazuje odnos svih političkih struktura prema cetinjskim vatrogascima", poručio je Zuber.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније