Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

24. 08. 2017. 14:22 >> 13:53
8

ŠIMRAK NIKOLIĆU

"Napadate nas jer osuđujemo Ruse"

Andrija Nikolić, predstavnik partije koja ima Sporazum o strateskom partnerstvu sa Putinovom Jedinstvenom Rusijom ustremio se na SDP jer je ta partija osudia miješanje ruskih funkcionera u unutrašnje stvari Crne Gore, kazao je član Predsjedništva SDP-a Dragana Šimraka.

"Bivši novinar je politički hiperaktivan ali nije svjestan da će ga DPS brže potrošiti kao političara nego što su ga trošili kao novinara. Bivši novinar Andrija Nikolic, čini se prilicno naivan, ne zna da pripada strukturi koja funkcioniše po principu – iskoristi, potroši i odbaci. Ako bude imao sreće trajaće on u politici čitavu jednu polusezonu a ako nastavi ovako dobro da imitira šefa možda izgura i cijelu sezonu pod uslovom da mu zvijezde i situacija oko Dubaija budu naklonjene", kazao je Šimrak.

Kako je istakao, "Nikolić ne zna dobro svoju novu firmu, zato se i  isčuđava kako nekome može pasti na pamet da ukazuje na veze DPS-a i Rusije".

"Zaista, po Nikolicu, odakle nekome smjelosti da pomene da je DPS partija pobratim sa Putinovom partijom, da je DPS doveo Putinove oligarhe u Crnu Goru da kupe sve što vrijedi od industrije, energetike do najvrjednije zemlje po primorju. Kako, pita se Nikolić, nekome
može pasti na pamet da ukaže da je Đukanovićeva desna ruka nosilac specijalnog ordena za zasluge ruskog Ministarstva vanjskih poslova. Kako neko može da pita na račun kojih DPS-ovaca su završile 300 miliona eura ruskih para vezano za prodaju KAP-a ili gdje su 500 miliona koje je DPS-ov i Putinov Deripaska odnio iz Crne Gore, kako to jednom reče DPS-ov Vujica Lazović", rekao je Šimrak.

Član Predsjedništva SDP-a je rekao da Nikolić možda želi da ubijedi je mislio da su Rusi bili za NATO "sve vrijeme dok je DPS pravio dilove sa Putinom"

"Istina je jedna – vazda ste igrali na dvoznak tj. istovremeno i na rusku i na zapadnu kartu jer vi ideologije i uvjerenja nemate. Vaša jedina zastava je gusarska a jedina ideologija vam je novac i vlast po svaku cijenu. U NATO ste ućerani jer naši zapadni partneri bolje od svih znaju ko ste i kakve ste sve dilove imali i još uvijek imate sa Rusima i koliko ste `dobri` od tih i ostalih dilova", kazao je Šimrak.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније