Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: M.L.B.

16. 11. 2017. 12:37 >> 12:17
6

IZBORNI ŠTAB DF-A

"Cetinjska vlast biće bez DPS-a"

Cetinje će uskoro dobiti lokalnu vlast u kojoj neće biti DPS-a, poručuju iz lokalnog Demokratskog fronta.

“Novu vlast na Cetinju mora voditi neki pošteni, iskusni, radom dokazani, hrabri, istrajni i svima poznati domaćin. Nosilac naše liste, gospodin Đuro Kapa, ispunjava svaki od tih preduslova”, poručuju iz Izbornog štaba DF Cetinje.

Zato će, kako poručuju DF, odmah nakon izborne pobjede pozvati sve opozicione kolege na razgovore o formiranju nove lokalne vlasti na čelu sa Kapom.

“Ogroman i težak rad očekuje novu lokalnu vlast. Rad koji zahtijeva upornost i odlučnost da se istjeraju na čistinu svi DPS-ovi skakavci koji su oglodali naš prijestoni grad. I napor da se, u najkraćem roku, zaustavi trend provincijalizacije Cetinja i njegovog urbanog i privrednog gašenja, nebi li naš grad ponovo krenuo uzlaznom linijom”, poručuju iz Fronta.

Demokratski front je, kako kažu, spreman da vodi i usmjerava te napore.

“Spremni smo i da u procesu obnove našeg grada damo ključni doprinos”, zaključuje se u saopštenju izbornog štaba DF Cetinje.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније