Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

22. 01. 2018. 13:26 >> 13:23

4. FEBRUARA

Brajović očekuje odlične rezultate u Ulcinju

Prošla godina je bila sjajna za Socijaldemokrate (SD), sasvim sigurno je da nas očekuju odlični rezultati i u ovoj, kazao je predsjednik Socijaldemkrata Crne Gore, Ivan Brajović.

Brajović je prisustvovao sjednici opštinskog izbornog štaba SD Ulcinj u proširenom sastavu. Kako je saopšteno iz te partije, na sjednici je konstatovano zadovoljstvo dosadašnjim tokom izbornih aktivnosti i istaknuto "da Socijaldemokrate izvjesno očekuje odličan izborni rezultat 4. februara".

"Prošla godina je bila sjajna godina za Socijaldemokrate, uspjesi su se nizali jedan za drugim. Od izbora do izbora Socijaldemokrate su jačale i to ne samo povećanjem broja članova, nego i u infrastukturnom smislu. Sasvim sigurno je da nas očekuju odlični rezultati i ove godine, počev od Ulcinja, gdje ćemo značajno popraviti inače dobar izborni rezultat koji smo postigli na parlamentarnim izborima u Ulcinju 2016. godine", istakao je Brajović.

On je ocijenio da je Ulcinju prijeko potrebna prava građanska partija poput SD-a.

"Koja okuplja stručne i sposobne ljude svih vjera i nacija, koja, iako skoro formirana, ima duboke socijaldemokratske korijene u Ulcinju i koja će, kao izvjesno važan faktor buduće lokalne vlasti, istinski nastojati da Ulcinju vrati titulu bisera crnogorske obale, valorizacijom enormnih ekonomskih i turističkih potencijala Ulcinja", kazao je Brajović.

On je, sa rukovodstvom OO SD Ulcinj, obišao Štoj, gdje je razgovarao sa mještanima.

"Koordinator SD Ulcinj za Štoj, Petar Delić, kazao je da je posjeta Štoju bila veoma uspješna i da su obavljeni razgovori sa mnogobrojnim mještanima o gorućim problemima sa kojima se suočavaju, uz garancije da će se Socijaldemokrate, kao dio buduće lokalne vlasti, uhvatiti u koštac sa tim problemima i krenuti u njihovo rješavanje", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније