Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 12. 2018. 18:41 >> 22:59
7

BRAJOVIĆ PORUČIO

Tražimo najbolje rješenje

Kolegijum predsjednika Skupštine konstatovao je da Parlament u okviru svojih Ustavnih ovlašćenja nastoji da iznađe najbolje rješenje za prevazilaženja nastale situacije, koja se odnosi na hapšenje poslanika DF-a Nebojše Medojevića, kazao je predsjednik Skupštine Ivan Brajović.

Na današnjoj sjednici Kolegijuma Skupštine nije odlučeno da li će biti hitno sazvana sjednica parlamenta, na kojoj bi se usvojili odgovarajući akt u vezi sa pitanjem imuniteta poslanika.

"Redovne konsultacije koje obavljamo imaju za cilj da jednu politički i pravno komplikovanu situaciju pokušamo razjasniti i prevazići u okviru državnih institucija", kazao je Brajović.

On navodi da svi poslanički klubovi aktivno učestvuju u razgovorima, bez obzira na različite stavove i evidentne političke razlike.

"Ističem da je velika naša odgovornost kao predstavnika građana da u Parlamentu postupamo mudro i pažljivo i da mjerimo riječi koje izgovaramo. Isto to očekujemo od svih pojedinaca i insitucija van njega", poručio je Brajović u izjavi za medije nakon sjednice Kolegijuma.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније