Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 08. 2013. 08:34 >> 08:42
4

"SAVEZ GREŠNIKA"

Bojanić: DPS i SDP se neće skorije razići

Potpredsjednik Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić rekao je da ne vjeruje u skoriji raspad koalicije DPS-SDP, navodeći kako je "savez grešnika najčvršći savez".

 

On je u izjavi za "Dan" rekao da je SDP imala "nebrojeno prilika da pokaže da su joj interesi države i građana preči od interesa DPS". Na kraju, kako je ocijenio, uvijek prevagnu partijske i lične beneficije.

„Koliko su grešni najbolje je pokazala afera 'Snimak', bez obzira na pokušaj SDP-a da se distancira od nje. Ono što javnost gleda je samo predstava. Više puta bili smo svjedoci da DPS nastupa sa zahtjevima koje SDP ublaži, a koji su zapravo bili i početni stavovi većeg koalicionog partnera. Javnost se tako bolje pripremi da prihvati loše odluke jedinstvenog vladajućeg dvojca", rekao je Bojanić.

On je ocijenio da je to "stara igra dobrog i lošeg policajca".

"Vjerujem da je to svakome postalo jasno i očigledno“, poručio je Bojanić.

On je naglasio da bi prijevremeni izbori bili bi logično i najpoštenije rješenje, te da će vladajuća koalicija učiniti sve da produži svoju vladavinu bez novih izbora, "jer su potpuno svjesni da će im nakon afere „Snimak“ to biti nedostižan cilj".

Bojanić smatra da će SDP napustiti DPS samo kada budu potpuno ubijeđeni da DPS definitivno odlazi u opoziciju.

„U međuvremenu, pokušaće da se nametnu kao principijelna partija koja najviše brine o interesima građana Crne Gore. Nakon toga slijedi pokušaj traženja novih izvora benificija i privilegija. Do tada smatram da ta partija nije ni spremna niti sposobna da se otrgne iz zagrljaja većeg partnera“, zaključio je Bojanić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније