Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 08. 2013. 08:20 >> 10:26
3

MUSTAFIĆ PRIPRAVAN

Bošnjaci spremni za vanredne izbore

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore i funkcioner Bošnjačke stranke (BS) Suljo Mustafić rekao je kako vjeruje da će se DPS i SDP dogovoriti oko spornih pitanja.


On je istovremeno ocijenio i da je partija kojoj pripada spremna za vanredne izbore, ukoliko do njih dođe usljed nepostizanja dogovora koalicionih partnera.

Mustafić je u intervjuu Dnevnim novinama rekao da i SDP i DPS znaju da prepoznaju državni interes i da se prema njemu odgovorno odnose.

„Vjerujem da će tako biti i sada i da će znati da se izađe naočigled problema koje državu opterećuju. Naravno ako se ne mogu naći održiva rješenja i nesuglasice prodube, može doći i do raspisivanja izbora“, rekao je Mustafić, napominjući da BS "prati pažljivo razvoj događaja", te da su veoma zainteresovani za stabilnost na političkoj sceni.

Pojasnio je i da su spremni i za drugačiji razvoj događaja, navodeći kako je DPS "djelimično ispoštovala stavke iz koalicionog sporazuma". Mustafić očekuje i da će sve ipak biti realizovano.

„Sporazum koji smo potpisali djelimično je ralizovan i dinamika ispunjavanja nije dobra zbog čega smo više puta iskazali nezadovoljstvo. Dio jeste ispunjan, ali ne u dogovorenim rokovima“, rekao je Mustafić.

Navodeći da BS drži do partnesrtva, Mustafić je rekao da oni ne trguju i ne žele da ucjenjuju. Na pitanje dočekuju li spremno izbore u Petnjici, Mustafić je rekao da su u poslednje vrijeme dosta radili na partijskoj infarastrukturi i da imaju značajnu podršku u tom kraju.

„Imamo viziju kako osnažiti kapacitet ove opštine. Mislimo da je najvažnije da oko te vizije razvoja bihorskog kraja treba da imaju konsenzus svi politički subjekti na tom području“, zaključio je Mustafić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније