Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

26. 02. 2019. 09:48 >> 09:15
25

PRAVA CRNA GORA

Tehnička vlada ruka spasa DPS-u

Prava Crna Gora smatra da bi učešće bilo koje opozicione partije u tehničkoj ili nestranačkoj Vladi, bilo pružanje ruke spasa Demokratskoj partiji socijalista.

Iz te partije je saopšteno da se o novoj Vladi, bila ona tehnička, stranačka, ili nestranačka, može i smije govoriti isključivo onda kada Vlada Duška Markovića, padne. 

“Taj pad će, sigurni smo, uslijediti isključivo jedinstvom opozicije koje bi dalo dodatni vjetar u leđa masovnim građanskim protestima”, poručuju iz Prave Crne Gore.

Podsjećaju da ranija Vlada izbornog povjerenja nije donijela apsolutno nikakve rezultate

“Smatramo da je bilo kakvo pominjanje tehničke Vlade, u trenutku kada iz subote u subotu raste povjerenje građana, pa i kritična masa protesta, najblaže rečeno opasno. Dakle, u trenutku totalne paralize i raspada crnogorskih institucija, opozicione partije moraju sav svoj napor ustremiti isključivo ka osnaživanju građanskih protesta i totalnoj, beskompromisnoj vaninstitucionalnoj borbi, koja bi, u konačnom, vodila do pada aktuelne Vlade”, zaključuje se u saopštenju Prave Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније