Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

01. 04. 2020. 14:16   >>  14:14

SJUTRA

Darmanović na sastanku ministara vanjskih poslova NATO

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović učestvovaće sjutra na sastanku ministara vanjskih poslova NATO koji će biti organizovan putem video konferencije. To će, kako je saopšteno iz MVP-a biti prilika da se dodatno afirmiše posvećenost i predanost Crne Gore NATO vrijednostima.

Kako je saopšteno iz tog vladinog resora, tokom sastanka, posebna pažnja biće posvećena bezbjednosnim implikacijama COVID-19 krize na Alijansu i saveznice.

"Šefovi diplomatija razmijeniće mišljenja i o aktuelnim bezbjednosnim izazovima i implementaciji odluka sa sastanka šefova država i vlada NATO koji je održan prošle godine u Londonu. Učešće na sastanku biće prilika da se dodatno afirmiše posvećenost i predanost Crne Gore vrijednostima NATO", kazali su iz MVP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније