Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Beta ]

07. 06. 2020. 17:59 >> 17:55
7

BRNABIĆ O CRNOJ GORI

Očekivali smo otvaranje granice, odluka bila politička

Premijerka Srbije Ana Brnabić pozdravila je otvaranje granice Crne Gore za građane Srbije, uz ocjenu da je zabrana putovanja za ljude koji dolaze iz Srbije bila politička.

Kako prenosi Radio Slobodna Evropa, Brnabić je u Arilju kazala da je očekivala tu odluku, zbog značaja turizma za ekonomiju Crne Gore.

"Znala sam da će se steći uslovi za otvaranje granice, zato što je to važno za njihov turizam, a i zato što je taj razlog koji je bio postavljen da ne otvaraju granice za građane Srbije bio politički i nije imao veze sa zdravstvom", rekla je Brnabić na konferenciji za novinare u Arilju.

Radio televizija Crne Gore juče je objavila da su se, smanjenjem broja aktivno oboljelih ispod 25 na 100.000 stanovnika, stekli uslovi da ta država otvori granicu za građane Srbije.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније