Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 03. 2021. 09:50 >> 09:51
2

KLIKOVAC

"Nastavlja se sa nezakonitim podjelama funkcija"

Daljim udomljavanjem kadrova i "hvatanjem" plijena među partijskim hijenama, vlast nastavlja sa nezakonitom podjelom funkcija po dubini, smatra član Glavnog odbora Demokratske partije socijalista Crne Gore Andrija Klikovac.

On je kazao da je dokaz za to postavljanje Nikole Rovčanina na čelo Elektroprivrede.

“Najnoviji slučaj je Nikola Rovčanin, čovjek kojeg su beneficije i funkcija opredijelile za prelazak iz DF-a u Demokrate, a sada funkcionersko mjesto u toj partiji preporučile za direktora najveće firme u Crnoj Gori. Bez ikakvih profesionalnih referenci i dosadašnjeg poslovnog iskustva u energetskom sektoru, poslije rada u lokalnom pljevaljskom Vodovodu, on će rukovoditi jednim takvim gigantom kakav je Elektroprivreda Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

To je, kako navodi Klikovac,  dokaz da je sadašnjoj parlamentarnoj većini osim mržnje prema DPS-u, zajednički imenitelj jedino “nezaježljiva glad za funkcijama i foteljama”.

“Osim toga vidimo koliko vrijedi jučerašnje nespuštanje zastave na Skupštini, kao i žmurenje i oglušavanje na izjave i apele evropskih zvaničnika da Crna Gora ne skreće sa svog evropskog puta”, zaključio je Klikovac.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније