Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 02. 2013. 13:30 >> 13:44
2

REAGOVANJE

Nikčević: DF koristio Željezaru u političke svrhe

Demokratski front (DF) je stanje u Željezari Nikšić iskoristio u političke svrhe, a funkcioner tog političkog saveza Janko Vučinić, radnike da dođe do poslaničke funkcije, ocijenio je predsjednik nikšićkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Radivoje Nikčević.

On je kazao agenciji MINA da stoji iza svega što je rekao na sjednici DPS-a, čiji je transkript danas objavio Dan.

Kako je objavio list, Nikčević je rekao na sjednici Predsjedništva, uoči parlamentarnih izbora, da u Željezari jača Front, „i da se u njoj bije bitka i za Nikšić i za Front“.

„U Željezari je ojačan Vučinić sa njegovom ekipom. Pokušavamo sada da formiramo sindikat. Sve smo uradili da pomognemo našim ljudima da sindikat Vučinića eliminišemo“, kazao je on.

Nikčević je danas rekao da je Vučinić 29. septembra izlazio na ulice i zalagao se da radnici koji imaju platu 150 EUR dobiju povećanje.

"A niko nije znao da je tada imao šest puta veću platu“, kazao je Nikčević.

On je članove DF-a nazvao političkim demagozima koji su se, kako je neveo, „trudili da dobru privatizaciju pretvore u lošu“.

Prema riječima Nikčevića, afera snimak neće uticati na rezultat izbora u nikšićkoj opštini koji su zakazani za 9. mart.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније