Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

15. 06. 2023. 13:32 >> 13:40

REAGOVANjE

Tufegdžić: Ostavka iz ličnih razloga, ostajem u Demokratama

Visoki funkcioner Demokratske Crne Gore Dragan Tufegdžić saopštio je Portalu RTCG da je podnio ostavku na sve partijske funkcije iz ličnih razloga, ali da ostaje u stranci.

"Podnio sam ostavku iz ličnih razloga i planova. Smatram da nijedna funkcija ne treba da traje vječno i da to bude smisao političkog djelovanja. Ako je to smisao bilo kakvog drušveno-političkog aktivizma, onda ništa nema smisla", kazao je Tufegdžić.

Smatra da je to svojim djelovanjem i potvrdio.

"Nema svađa, već prijateljskih odnosa. Ja sam u Demokratama, na najvišim političkim funkcijama, nadam se barem malo doprinio promjenama 2020. godine i ovim na predsjedničkim izborima. Ljudi vole senzacije, ali ovdje ih nema. Ja sam prije svega slobodan čovjek i želim puno sreće Aleksi i Demokratama. Ostajem član Demokratske Crne Gore", poručio je on. 

Na njegovo mjesto direktora Pošte imenovan je Josip Đurašković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније