Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

23. 06. 2023. 21:06 >> 23:21

ABAZOVIĆ I ADžIĆ

Biće još turskih investicija

Premijer Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić sastali su se danas sa biznis zajednicom u Istanbulu, a sa sastanka je poručeno da će u narednom periodu još više investicija iz Turske u Crnu Goru.

Kako je saopšteno iz Vlade, Abazović i Adžić tokom razgovora predstavili su potencijale za dalje ulaganje u našu državu sa fokusom na razvoj u oblasti energetike, zasnovane na održivom razvoju, turizmu, saobraćaju i poljoprivredi.

Abazović je naglasio da u narednom periodu očekuje još više turskih investicija, ponavljajući da je država sa rekordnim stranim prihodovanjem pokazala da ostaje otvorena za sve zdrave investicije.

Tokom sastanka konstatovano je da su Crna Gora i Turska dvije prijateljske države koje svoju saradnju zasnivaju u brojnim oblastima i koje će u narednom periodu nastaviti da šire i unapređuju odnose koje su od značaja za građane obje države.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније