Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

16. 07. 2023. 16:16 >> 16:19

TRAŽE NASTAVAK SJEDNICE

DPS: SO Andrijevica nije piljara nego institucija

Opštinski odbor DPS Andrijevica saopštio je da treba što prije zakazati nastavak sjednice Skupštine opštine Andrijevica, jer to, kako kažu, nije piljara nego institucija.

“Ni prvi ni posljednji put u protekle tri godine, gubitnici koje je sticajem okolnosti zapalo da mrcvare opštine u Crnoj Gori, juče su još jednom klasičnim nasiljem pokušali da spriječe ono što je neminovnost. Dok im čelnici opština dane provode po zatvorima, dižu srednje prste i kliču Rusiji, članovi sve manjeg luzerskog saveza ne odustaju – pa sada u Andrijevici banditskim metodama pokušavaju da spriječe smjenu nekoga ko, da je sreće, nikad ne bi bio u prilici ni da rukovodi jednom jedinicom lokalne samouprave”, poručili su iz DPS Andrijevica.

Prema njihovim riječima, kakvu je ekipu za jučerašnji upad okupila “luzerska koalicija DF-SNP”, najbolje će reći, ocjenjuju u DPS-u, to da ih je predvodila osoba koja je provela pet godina u zatvoru zbog pokušaja ubistva.

“I to je ta njihova “oslobođena” Crna Gora”, dodaju u saopštenju.

Iz DPS Andrijevica kazali su da razumkiju nervozu – i jednih i drugih.

“Prvima se dešavaju debakli u nizu gdje god da su uzeli da vode opštine, a drugima se raspada stranka – skoro svi funkcioneri su pobjegli iz nje glavom bez obzira”, ističu u saopštenju.

Poručili su predsjedniku SO Andrijevica da što prije zakaže nastavak sjednice.

“Ovom prilikom poručujemo predsjedniku Skupštine opštine Andrijevica da što prije zakaže nastavak sjednice, jer to nije piljara nego institucija, a ako on to ne učini – obratićemo se pravosudnim institucijama, pa neka njima objasni kako to da su naručeni banditski upadi na sjednice bitniji od procedura predviđenih najvišim opštinskim aktima”, zaključuju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније