Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

15. 08. 2023. 11:31 >> 11:33

NIZ PITANjA

Crna Gora podržala EU sankcije ruskim kompanijama...

Crna Gora se uskladila sa stavom Evropske unije po pitanju talibanskih ministara, sankcija ruskim kompanijama za prepoznavanje lica, zatvorskih službenika povezanih sa pritvorom Alekseja Navaljnog...

Osim naše države, sa EU sankcijama su se uskladile i ostale zemlje kandidati - Sjeverna Makedonija, Albanija, Ukrajina, Moldavija i Bosna i Hercegovina, kao i zemlje EFTA Lihtenštajn i Norveška, piše portal European Sanctions.

"Zemlje kandidati Sjeverna Makedonija, Crna Gora, Srbija, Albanija, Ukrajina, Moldavija, Bosna i Hercegovina, zemlja potencijalni kandidat Gruzija i zemlje EFTA Island, Lihtenštajn i Norveška uskladile su se sa EU u vezi Mjanmar/Burma", dodaje se.

Takođe, pomenute države podržale su i sankcije EU prema Iranu, koji zabranjuje izvoz komponenti koje bi se mogle koristiti u razvoju bespilotnih letjelica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније