Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.Љ.

24. 11. 2023. 12:58 >> 12:58
2

DPS

"DF da vrati mandate u Budvi, izbori neizbježni"

Opštinski odbor DPS-a budva poziva Demokratski front da vrati mandate građanima i poručuju im da ne mogu pobjeći od izbora, jer je to nužnost ne bi li se formirala nova vlast koja će na odgovaran način dalje upravljati gradom.

“Nedostatak kvoruma za nastavak održavanja sjednice Skupštine opštine Budva, nepostojanje skupštinske većine, kao i nemogućnost da se unutar DF-a postigne dogovor o izboru potpredsjednika Opštine, dokaz su potpuno blokade i nefunkcionalnosti lokalne vlasti”, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a kažu da je očigledno da je Mandićeva misija o pronalasku kompromisnog rješenja među posvađanim frakcijama budvanskog DF-a bila neuspješna.

“Pa je sad svima jasno da vladajuća većina u Budvi više ne postoji, i da je jedino razumno i pošteno raspustiti Skupštinu i mandate vratiti građanima”, navodi se u saopštenju.

Napominju da agonija u kojoj su se našli Budva i njeni građani traje od hapšenja predsjednika Opštine Budva Mila Božovića, optuženog za stvaranje kriminalne organizacije i šverc droge.

“Kako bi se spriječila dalja devastacija i propadanje Budve pozivamo odbornike DF-a da ne bježe od onoga što je realnost.Vratite mandate građanima, ne možete pobjeći od izbora, jer je to nužnost ne bi li se formirala nova vlast koja će na odgovaran način dalje upravljati gradom. Naravno, bez vas” , zaključuju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније