Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

04. 03. 2024. 14:00 >> 15:16
Čitaj mi:

SKUPŠTINA CRNE GORE

Rasprava o prijedlogu za razrješenje Mandića 11. marta

Prijedlog za razrješenje predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića naći će se među tački dnevnog reda na sjednici Skupštine koja će se održati 11. marta u 12 sati u Podgorici.

Iz Skupštine poručuju da će se poslanici o predloženom dnevnom redu izjasniti na samim sjednicama.

Kako je saopšteno iz Skupštine, na sjednici će se raspravljati i o prijedlogu Zakona o izmjenama Zakona o visokom obrazovanju, prijedlogu Zakona o dopunama Zakona o biračkom spisku, prijedlogu Zakona o međunarodnoj razvojnoj saradnji i međunarodnoj humanitarnoj pomoći, prijedlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osiguranju, prijedlogu Zakona o upravljanju otpadom, prijedlogu Zakona o dopuni Zakona o industrijskim emisijama i prijedlogu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o biocidnim proizvodima.

"Kolegijum predsjednika Skupštine Crne Gore je konstatovao sastave delegacija Skupštine Crne Gore u Interparlamentarnoj uniji, Parlamentarnoj dimenziji Centralnoevropske inicijative i Parlamentarnoj Skupštini Mediterana. Kolegijum predsjednika Skupštine Crne Gore je takođe dao saglasnost na predlog Odbora za ekonomiju, finansije i budžet da za članove parlamentarnog plenuma Energetske zajednice predloži poslanicu Slađanu Kaluđerović i poslanika Nikolu Milovića", navodi se u saopštenju. 

Sjednica Skupštine održaće se i 7. marta na Cetinju. 

Na tom dnevnom redu naći će se prijedlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade Crne Gore i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine o izgradnji mosta preko rijeke Tare.

Druga tačka dnevnog reda biće Prijedlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade Crne Gore i Savjeta ministara Albanije o izgradnji mosta preko rijeke Bojane. 

Treća tačka biće Prijedlog zakona o potvrđivanju međunarodne konvencije iz Najrobija o uklanjanju okupina iz 2007. godine. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније