Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

12. 03. 2024. 18:05 >> 18:18
Čitaj mi:

PREDSJEDNIK CRNE GORE

Milatović u Bukureštu: Uspostaviti avio liniju Rumunije i Crne Gore

Avio povezanost Rumunije i Crne Gore bi bio značajan korak na polju jačanja saradnje u oblasti ekonomije i turizma.

To je ocijenjeno tokom posjete predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića u Bukureštu. 

On se danas u Parlamentaroj palati sastao sa predsjednikom Senata Rumunije Nikolaem Ćukom i predsjednikom Predstavničkog doma Alfredom Simonisom.

Kako je saopšteno iz Kabineta predsjednika, tokom odvojenih sastanaka sa predstavnicima rumunskog Parlamenta konstatovano je da odnose dvije države karakteriše tradicionalno prijateljstvo i odlična bilateralna saradnja.

Milatović je imao sastanak i sa rumunskim premijerom Marćelom Ćolakuom, ukazavši najznačajnije vanjskopolitičke prioritete Crne Gore i posvećenost ostvarivanju najvažnijeg cilja – punopravnog članstva naše države u EU.

"Crna Gora je u potpunosti usaglasila svoju politiku sa zajedničkom vanjskom i bezbjednosnom politikom", zaključio je Milatović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније