Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

12. 03. 2024. 19:22 >> 19:37
Čitaj mi:

STANIĆ

"Ne slažem se sa Abazovićem oko brojnih tema, ali prijetnje su crvena linija"

Nakon što su iz GP URA tvrdili da se desio nezapamćeni skandal danas u Baru kada je jedan građanin pozvao na ubistvo Dritana Abazovića, reagovao je šef medijskog tima SDP-a Mirko Stanić, navodeći da ovakve stvari ne treba da se dešavaju.

"Oko mnogih političkih, društvenih i ekonomskih tema imam različite poglede u odnosu na ko mnogih političkih, društvenih i ekonomskih tema imam različite poglede u odnosu na Abazovića i vjerovatno će i dalje biti razlika u mišljenju. Crvene linije kakva je današnja prijetnja iz sale SO Bar se, međutim, ne smiju dešavati ili još gore - relativizovati", napisao je Stanić na mreži Iks. 

 

Kako je kazao, za početak prvo treba da se prizna greška. 

"I izvini se za tešku riječ i nepromišljenost, pa redom", zaključio je on. 

Podsjetimo, iz URA su pozvali danas predsjednika opštine Bar Dušana Raičevića da podnese ostavku nakon, kako su kazali, sramnog i nedoličnog ponašanja na javnoj raspravi o Nacrtu prostornog plana Crne Gore, gdje je aplauzom podržao poziv sugrađanina na ubistvo Abazovića.

 

"Nezapamćeni skandal desio se danas u Baru gdje se održava Otvorena javna rasprava o Nacrtu prostornog plana Crne Gore, gdje je jedan od građana pozvao na ubistvo Dritana Abazovića, a za sve to dobio podršku u vidu aplauza od strane predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića (DPS)", saopštili su danas iz URA.

Na to je ragovao Zoran Vojvodić, demantujući da je pozivao na ubistvo Abazovića.

 

Lobi koji, prema njegovim riječima, stoji iza svega imao je u protekloj godini 100 milijardi profita.

“A samo jedan odsto tog profita je milijarda, pa je lako zaključiti o čemu se ovdje radi”, naveo je Vojvodić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније