Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

19. 03. 2024. 11:14 >> 06:44
1
Čitaj mi:

Joković poručio

Za SNP neće biti promjena nakon rekonstrukcije Vlade

Na pitanje novinara da li sebe vidi u rekonstruisanoj Vladi, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i lider SNP-a Vladimir Joković kazao je da iz SNP-a nemaju ništa protiv da se rekonstrukcija desi što prije, te da neće biti nikakvih promjena kada je o njegovoj partiji riječ.

 

Joković je rekao da je rekonstrukcija najavljena za jun. On je istakao da je sve predviđeno sporazumom.

"SNP nema apsolutno ništa protiv  rekonstrukcije, da bude kad god premijer želi. U suštini, što se tiče SNP-a, tu nikakvih promjena neće biti, nego se to odnosi na druge političke subjekte", kazao je on.

Komentarišući sporenje ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića i Vlade oko izbora direktora Uprave policije kazao je da je riječ o odnosima PES-a i Demokrata i da on to ne bi komentarisao.

"Komentarisao bih samo da mi želimo da direktor bude kompetentna ličnost koja će staviti tačku na učešće visokih policijskih funkcionera u skaj prepiskama", kazao je on.

Poručio je da vjeruje da je tome došao kraj za sva vremena i da Crna Gora definitivno nezaustavljivo ide nekim drugim putem.

"Dakle, ko god bude tamo moraće da radi po zakonu, u interesu građana i ono što je veoma bitno, stav je svih nas na Vladi  da to bude apolitična ličnost, da ne pripada ni jednoj političkoj partiji i da radi u interesu građana", poručio je Joković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније