Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

21. 03. 2024. 18:06 >> 18:53
4

ODGOVOR MILATOVIĆU

Drecun: Milatović mi je zahvalio na pomoći da pobijedi Đukanovića

Od stipendiste Duška Kneževića, simbola jednog vremena, očekivao sam mnogo više širine, odgovorio je novoimenovani član Odbora Investiciono-razvojnog fonda (IRF) Predrag Drecun predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću.

Podsjetimo, Milatović je danas na mreži Iks napisao da je nedopustivo da simboli vremena u kojem se više štitio privatni nego državni interes predsjedavaju važnim institucijama, komentarišući tako imenovanje Drecuna u odboru IRF. 

 

Drecun je u svom reagovanju podsjetio da je dao svoj maksimum da Milatović u predsjedničkoj trci pobijedi Mila Đukanovića.

"Moj rad na terenu dobro je poznat i Vama i Vašim saradnicima, kako bivšim tako i sadašnjim. Znate dobro da smo zajedno proslavljali pobjedu, a vi znate gdje, u vrli uskom krugu eminentnih ljudi, gdje ste bili sa suprugom", tvrdi Drecun. 

Drecun tvrdi da je Milatovića molio da ne pravite raskol u Pokretu Evropa sad. 

"Znate dobro da ste mi se zahvaljivali na podršci nakon pobjede na veselju u jednom podgoričkom restoranu. Znate Vi mnogo toga, ali ste odabrali drugi put. I neka ste. Lakše će biti onima koji žele napredak Crnoj Gori. Znate Vi dobro da ja nijesam simbol nikakvih privatnih država, i zato ste ćutali sve dok nijeste vidjeli da sam u Vašem sukobu sa Milojkom Spajićem jasno stao na stranu vizije i ekonomskog preporoda Crne Gore, što me jedino i interesuje. Nažalost, vi ste odabrali politiku prošlosti, iako ste mlad čovjek, umjesto da podržite vizije ekonomskog programa premijera. Uostalom, ni program Evropa sad 1 nijeste podržali iskreno, nego iz prvog reda publike", naveo je Drecun. 

Milatoviću je, nadalje, poručio da je "takav kakav je i da bolji ne može biti".

"Mislio sam da smo se borili za predsjednika koji će po Ustavu vršiti dužnost, a ne na osnovu političkog programa partije koju priprema da osnuje. Borili smo se za predsjednika kojeg će Ustav ograničavati i koji će, za razliku od tvog prethodnika, biti predsjednik svih građana. Nažalost, dobili smo lošu kopiju, i da ne zaboravim, predsjednika koji zna samo četiri padeža", zaključio je Drecun u svom reagovanju. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније