Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 07. 2014. 20:21 >> 20:22
4

SAZNAJE TVCG

Milić sjutra raspušta hercegnovski SNP

Lider Socijalističke narodne partije Srđan Milić, kako saznaje TV Crne Gore, sjutra će u Herceg Novom raspuštiti Opštinski odbor ove partije, nezadovoljan stanjem u tom odboru.

Kako navodi izvor TVCG, Milić će ovaj potez povući iz potrebe da konsoliduje stanje u hercegnovskom Odboru SNP-a, ili, kako kaže izvor, „da disciplinuje neposlušne“.

Podsjetimo, Milić je juče kazao kako Socijalističa narodna partija pobjedu u Herceg Novom neće prepustiti nikome, a poslanici ove partije su, zbog aktuelnih političkih događanja u Herceg Novom, napustili zasjedanje Skupštine Crne Gore.

Razlog je to što su Demokratska partija socijalista i četiri bivša odbornika SNP-a u tom gradu u srijedu veče potpisali sporazum kojim će biti formirana vlast u Herceg Novom.

Ovom potezu prethodili su dugotrajni, bezuspješni pokušaji SNP-a da njen kandidat bude izabran za predsjednika opštine, prvo Obrad Gojković, potom i Danijela Đurović.

U toj partiji došlo je i do raskola, pošto su je napustila četiri člana koja su formirala poseban odbornički klub.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније