Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 07. 2014. 17:14 >> 17:21

VEŠOVIĆ SAOPŠTIO

Pregovarači razgovarali o manjinskoj vlasti

Šefovi pregovaračkih timova Demokratske partije socijalista (DPS) i Socijaldemokratske partije (SDP) Svetozar Marović i Rifat Rastoder razgovarali i o stavu SDP-a da vlast u Podgorici treba konstituisati podrškom manjinskoj vlasti.

 

Portparol Časlav Vešović rekao je agencije Mina da DPS nije imala priliku ranije na organima stranke da se upozna sa novim odlukama SDP-a.

“Na sjednici Predsjednistva, koja ce biti održana narednih dana razgovaraće se i o toj temi, što je i najavljeno i Rastoderu”, kazao je Vešović.

Prema njegovim riječima, DPS je ranije saopštio svoj stav o tome kako treba oformiti vlast u Glavnom gradu i ko treba da bude na njegovom čelu.

“I pored uvažavanja naših partnera i njihovih očekivanja, zahtjev da gradonačelnik Podgorice bude nestranački kandidat ne bi izražavao izbornu volju birača”, rekao je Vešović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније