Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 03. 2015. 08:20 >> 08:14
2

DEMOKRATSKI FRONT

Nemaju plan za organizaciju protesta?

Konstituenti Demokratskog fronta (DF) i pored zaključaka Predsjedništva tog saveza još uvijek nijesu počeli sa posjetama svojim odborima u crnogorskim opštinama, saznaje Pobjeda.

 

Podsjećamo da su zaključcima sa sjednice Predsjedništva DF zaduženi konstituenti da pripreme teren za eventualno oraganizovanje masovnih antivladinih protesta.

Izvor Pobjede iz Demokratskog fronta je saopštio da još uvijek nema naznaka kada bi mogla početi ta organizovana akcija koja bi trebalo da prethodi eventualnoj organizaciji protesta.

"I pored zaključaka Predsjedništva još uvijek nema početka posjete odborima kao bi čuli šta naši aktivisti i simpatizeri misle o toj ideji. Postoji nacrt plana posjete gradovima, ali se on još ne realizuje od strane konstituenata a vrijeme prolazi dok plan protesta i ne postoji", rekao je izvor Pobjede iz vrha Demokratskog fronta.

Izvor je dodao da će posjeta odborima širom Crne Gore biti sigurno realizovana, ali je dodao da to ne znači da će biti protesta.

Mogućnost da ne bude protesta prvi je nagovijestio član Predsjedništva Milan Knežević koji je u izjavi za Pobjedu kazao da po pitanju uličnih okupljanja treba čuti glas naroda.

"Zato je veoma značajno da građani Crne Gore daju jasan odgovor i iskažu spremnost da sprovedemo zajedničku ideju u djelo. U svakom slučaju, kao politički lideri, moramo biti spremni da preuzmemo odgovornost, jer se to od nas očekuje, ali i da prihvatimo mišljenje naroda, koliko god nam se ono ne sviđalo", rekao je Knežević.

Sa brzom organizacijom protesta nije saglasan ni lider tog saveza Miodrag Lekić koji je zbog privatnih obaveza ranije napustio posljednju sjednicu Predsjedništva.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније