Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 03. 2015. 15:19 >> 15:14
2

MILIČ - AL ULAMA

CG i UAE imaju dobru osnovu za saradnju

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Srđan Milić razgovarao je danas u Podgorici, sa ambasadorkom Ujedinjenih Arapskih Emirata u Crnoj Gori Hafsom Al Ulamom, pri čemu su razgovarali o unaprjeđenju saradnje dvije zemlje.

"Tokom susreta sagovornici su razmijenili mišljenje o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori i regionu,  sa akcentom na  unapređenje  saradnje u oblasti ekonomije i realizaciji konkretnih projekata koji se odnose na turizam, energetsku efikasnost i proizvodnju hrane", navodi se u saopštenju SNP-a .

Kako se navodi, istaknut je značaj postignutog nivoa političke saradnje koja postoji između Crne Gore i UAE, što je svakako dobra osnova za ukupan društveni razvoj, kao i podstrek za stvaranje pogodnog ambijenta za ulaganja investitora iz UAE shodno propisanim zakonskim procedurama, demokratskom ambijentu i vladavini prava.

"Ono što treba Crnoj Gori je dugoročno planirani i održivi privredni napredak, u cilju zaštite državnih interesa i njenih građana, kao i zaštite svih potencijalnih investitora", rekao je Milić.

Na d sastanku bilo je riječi i o oblastima kojima je Crna Gora posvećena u procesu pridruživanja Evropskoj uniji i neophodnim reformama koje treba suštinski sprovesti.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније