Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 04. 2013. 11:16 >> 12:45
1

NAKON IZBORA

Grbović: I opozicija da mi pomogne

Kandidat Demokratske partije socijalista Veselin Grbović izabran je za predsjednika opštine Nikšić, na današnjoj sjednici Skupštine Opštine.

Grbović je, nakon izbora, kazao da je svjestan teške sitaucije u kojoj se Nikšić nalazi, ali da će uraditi sve da poboljša situaciju.

Grbović je najavio da će, u narednih desetak dana, formirati tim sa kojim će pokušati da riješi goruće probleme u gradu.

Novi predsjednik Opštine je pozvao i opoziciju da mu pomogne i poručio da je spreman na saradnju.

Grbović je kazao i da će uraditi novu sistematizaciju, a za eventualni višak radnika biće obezbijeđene otpremnine.

"Da li su apatija ili nerad doveli do toga da lokalna uprava nije uspjela da se uzdigne iznad problema koji su je sustizali, najmanje je bitno. Pred novom lokalnom upravom je težak zadatak, koji se mora uspješno savladati", rekao je Grbović.

Za Grbovića su glasala 22 odbornika vladajuće koalicije. Grbović je, do sada, bio direktor Direkcije za sa­obraćaj.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније