Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 06. 2015. 13:04 >> 12:55

IN MEMORIAM

Krivokapić: U tišini stvarao za dobro svih

Povodom godišnjice smrti potpredsjednika parlamenta Željka Šturanovića, predsjednik Skupštine, Ranko Krivokapić, saopštio je da je Šturanović bio čovjek koji je u tišini stvarao za dobro svih.

 

"Danas je godinu dana od kako nas je napustio državnik, ministar, poslanik, veliki čovjek Željko Šturanović. Svi koji su imali privilegiju raditi sa njim i biti mu prijatelj ośećaju koliko Željko nedostaje državi, koliko je društvo siromašnije za jednu izuzetnu mudrost i dobrotu. Bio je čovjek koji velikom vjerom u tišini stvara za dobro svih, onaj koji je umio spajati i miriti", navodi Krivokapić u pismu povodom godišnjice od smrti Krivokapića.

On navodi da "ćemo se sa posebnim pijetetom sjećati i nositi u nama toplu emociju Željkovog djela i svega što je nesebično sa ogromnom ljubavlju radio za svoju Crnu Goru".

"Na svim važnim dužnostima koje je obavljao postavio je visoke standarde profesionalnosti, časnosti i posvećenosti državi. Neka to bude svima nama uzor i vodilja, jer tako će vječno živjeti lik i djelo Željka Šturanovića. U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, na godišnjicu smrti Željka Šturanovića učestvujemo u boli porodice Šturanović i svih koji Željka čuvaju u sjećanju", navodi Krivokapić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније