Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

12. 08. 2015. 12:36 >> 12:26
12

BIVŠI GENERAL

Glavaš pije Hitlerovo vino

Bivši hrvatski general Branimir Glavaš obajvio je na Fejsbuku sliku na kojoj pozira iza flaše vina na kojoj je slika Adolfa Hitlera i natpis „Vođino vino“.

 

Kako piše hrvatski portal „24 sata“, Glavaš je tu fotografiju napravio u svojoj kući u Lukoranu na ostrvu Ugljan.

Na fotografiji na stolu za kojim on sjedi nalaze se dve flaše fina sa likom Adolfa Hitlera i natpisima „Vođino vino“ i „Jedan narod, jedno Carstvo, jedan vođa“.

Uz tri fotografije Glavaš je napisao "jedno ljetnje veče u Lokoranu".

"24 sata" dodaju da je Glavaš već pozirao pred slikom Ante Pavelića.

Podsjećamo, Glavaš je preko službene stranice na Fejsbuku, koju vodi njegov sin Filip, u februaru ove godine pokrenuo hajku protiv Milorada Pupovca. 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније