Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

07. 10. 2015. 11:03 >> 10:52
7

UHAPŠEN U TIRANI

Spremao iznenađenje za Vučića?

Albanac koji tvrdi da je upravljao dronom koji se pojavio na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu uhapšen je u Tirani, javljaju albanski mediji.

Ismail Morina je uhapšen zajedno sa trojicom prijatelja na jednoj pumpi, pošto je pri pregledu njihovog vozila policija pronašla pištolj za koji niko od njih nije imao dozvolu.

On je priveden dan prije utakmice fudbalskih selekcija dvije države koja će se odigrati u Elbasanu, a na koju mu je zabranjen ulaz. Ipak, on je objavio snimak na Jutjubu na kom pokazuje ulaznicu sa oštampanim svojim imenom, uz napomenu da je “spremio iznenađenje za srpskog premijera Aleksandra Vučića“, koji će možda prisustvovati meču. 

Iako su čelnici Fudbalskog saveza Albanije objavili da će Morini biti zabranjen ulazak na stadion, on je tvrdio da će siugurno biti prisutan na utakmici. 

Takođe, naveo je da je spremio naočare za premijera Srbije, aludirajući na napad na Vučićakoji se dogodio u Srebrenici. 

Morina je rekao da je za “naredne akcije“ dobio odobrenje od porodice jednog od osnivača OVK Adema Jašarija, a istakao je i da je novu zastavu tzv. Velike Albanije dobio upravo od rođaka ubijenog vođe terorističke organizacije.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније