Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ RTS ]

05. 11. 2015. 11:38 >> 11:25
3

KRITIKOVAO TASOVCA

Vučić razočaran zbog gašenja Tanjuga

Premijer Aleksandar Vučić rekao je na sjednici Vlade po povratku iz Sarajeva da je razočaran onim što se dogodilo sa "Tanjugom" i oštro kritikovao ministra kulture i informisanja Ivana Tasovca zbog odluke o gašenju Agencije, saznaje Tanjug.

"Hoću zbog stenograma i istorije da kažem da sam bio protiv gašenja Tanjuga", kazao je premijer i istakao: "Ti i Saša Mirković ste me ubjeđivali da je to važno, potrebno i reformski".

"Tražio si da ne ideš u Sarajevo kako bi ostao ovde da braniš i obrazložiš odluku. Noćas sam gledao vijesti, nigdje te nijesam vidio, samo sam čuo nemušto objašnjenje Saše Mirkovića, gdje se poziva na tačku 141, pa ne razumijem tačno zašto nijesi išao u Sarajevo", naveo je predsjednik Vlade Srbije.

Premijer Vučić je članovima Vlade poručio: "Oni koji neće da budu u Vladi, oni koji su samostalni strijelci, oni koji neće da budu dio tima i da idu negdje sa Vladom zato što nijesu u prvom planu, a rezultati su im nevidljivi – a to se sad ne odnosi na tebe, Tasovac – njih molim da se tako ne ponašaju. Jasno vam je da vas neću moliti nizašta".

"Iako sam ja bio protiv gašenja Tanjuga, a ti Tasovac za... Ti Tasovac nisi podmetnuo svoja leđa, podmetnuo si moja leđa, kao i obično", zaključio je premijer.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније