Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

27. 07. 2013. 23:36 >> 23:36
1

KRITIKE OPOZICIJE

Janša: Slovenija ide u pogrešnom smjeru

Predsjednik najveće opozicione Slovenske demokratske stranke Janez Janša je na stranačkom skupu u Bovecu rekao da je "Slovenija autobus koji na autoputu vozi u pogrešnom smjeru".

Na skupu opštinskih i mjesnih odbora u Bovcu pred oko 1.500 članova, predsjednik stranke je rekao da je Slovenska demokratska stranka prošle godine dokazala da je Slovenija na pravom putu, nakon čega se, kako je ocijenio, desio državni udar.

"Za volanom imamo šoferku, koja nema vozački ispit, a koju pokušavaju da voze stričevi, koji sjede na zadnjim sjedištima i koji još nikad nijesu vozili autobus", rekao je Janša i dodao da je jedina briga tih "stričeva" da "sačuvaju svoja sjedišta bez obzira na to u kojem smjeru će ići autobus".

Lider SDS je u govoru, pored ostalog, najavio da će Slovenija najkasnije do početka iduće godine propasti na finansijskim tržištima i da će tada doći "drugi koji će pomoći da se situacija reši".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније