Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

27. 09. 2019. 08:51 >> 08:51
9

HARADINAJ

Kampanju Veseljija i Vučića vodi ista kompanija

Predsjednik Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj izjavio je danas da kompanija koja je vodila predizbornu kampanju srpskog predsjednika Aleksandra Vučića i albanskog premijera Edija Rame sada vodi kampanju lidera DPK, Kadrija Veseljija.

"Angažovali su stranu kompaniju. Istu kompaniju koju imaju Vučić i Rama. Ista vodi kampanju i Veseljiju. Da li je to koincidencija? Mislim da neko treba da položi račune", rekao je Haradinaj prištinskim medijima.

Po njemu, borba protiv korupcije, koja je glavna tema kampanje DPK, ne može se voditi takvim pristupom.

Optužio je svoje dojučerašnje koalicione partnere da imaju uticaja u svim značajnim institucijama i upravnim odborima javnih preduzeća.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније