Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ b92 ]

17. 11. 2020. 14:34 >> 14:38
6

SPC

Irinej stabilno

Zdravstveno stanje patrijarha Irineja je stabilno, saopštila je Srpska pravoslavna crkva.

"Konzilijum ljekara je, poslije uvida u opšte stanje i dosadašnji tok liječenja patrijarha Irineja, zaključio da su do sada sprovedene mjere liječenja dovele do stabilizacije hronične srčane slabosti i da je u ovom trenutku zdravstveno stanje patrijarha stabilno", kazali su iz SPC.

Patrijarh Irinej (90) nalazi se u Vojnoj bolnici na Karaburmi od 5. novembra gdje je primljen nakon što je utvrđeno da je pozitivan na korona virus a radi praćenja i liječenja.

O njemu brine konzilijum ljekara na čelu sa Komandantom bolnice pukovnikom docentom Ivom Udovičićem.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније