Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

14. 07. 2021. 06:38 >> 06:40

FABRIKA PLASTIKE

Veliki požar u Brčkom, povrijeđeno više osoba

U akciji gašenja požara koji je u poslijepodnevnim satima izbio u fabrici za proizvodnju plastike u brčanskom naselju Pirometal u Brčkom, povrijeđeno je više osoba od kojih je najmanje 10 vatrogasaca.

Iz Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge Vlade Brčko distrikta saopštili su da je u akciji gašenja požara i spasavanja, povrijeđeno je više osoba, od kojih je više od deset pripadnika Profesionalne vatrogasne jedinice, koji su direktno izloženi požaru u pokušaju lokalizovanja, saniranja i gašenja.

"Trenutno su na terenu četiri vozila JZU Zdravstveni centar Brčko' i Crvenog krsta Brčko distirkta, čije ekipe pružaju pomoć unesrećenima sa zadobijenim opekotinama i trovanjem ugljen monoksidom", saopšteno je.

Dodaje se da niko od povrijeđenih nije životno ugrožen, te da je procijenjeno da zadobijene povrede nisu težeg karaktera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније