Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.M. [ N1 ]

06. 05. 2022. 19:25 >> 19:34

MUFTIJA PONOVO SAHRANJEN

Završena ekshumacija tijela Muamera Zukorlića

Tijelo Muamera Zukorlića, nekadašnjeg glavnog muftije Islamske zajednice u Srbiji (IZuS) i osnivača Stranke pravde i pomirenja, ekshumirano je danas, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, a nakon što je porodica iznijela sumnje da je bivši muftija otrovan. Ekshumacija se obavila u selu Orlje kod Tutina. 

Ponovni ukop izvršen je u u dvorištu najstarije džamije u ovom dijelu zemlje, u džamiji Altun Alem koja se nalazi u centru Novog Pazara.

Ekshumaciju je naložio Viši sud u Novom Pazaru, nakon dokaza koje su članovi porodice dobili iz dvije referentne evropske laboratorije, a koji ukazuju da je Zukorlić otrovan i da su u njegovom tijelu nađeni teški metali.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније