Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.M./Mina

25. 09. 2023. 22:39 >> 22:39

ZA TROJE SE TRAGA

Kod Dubrovnika se prevrnulo više kajaka, spašeno osam ljudi

Više kajaka prevrnulo se kod ostrva Lokrum, kazali su iz Dubrovačko-neretvanske policije dodajući da je akcija spašavanja u toku i da je do sada spašeno osam osoba.

Portparolka dubrovačko-neretvanske policije Andrijana Biskup rekla je agenciji Hina da je policija uključena u akciju traganja i spašavanja na moru nakon što su danas u poslijepodnevnim satima dobili dojavu da se više kajaka prevrnulo.

Ona je navela da akciju spašavanja vodi Lučka kapetanija dok je policija sa svojim brodom fokusirana na mjesto gdje su kajaci zadnji put uočeni i na širi morski pojas oko toga područja.

Policija je, kako je Biskup dodala, sa lokrumskim rendžerima pretražila cijeli Lokrum i tamo više niko nije pronađen.

“Ono što možemo da potvrdimo je da je uspješno spašeno osam osoba i da će policija nastaviti sa potragom dokle god nam vremenske prilike to budu dozvoljavale”, rekla je Biskup.

Dubrovački vjesnik piše da se traga za tri osobe, kao i da je među osam spašenih izletnika jedno dijete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније