Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J. [ Tanjug ]

14. 04. 2024. 21:15 >> 21:42
Čitaj mi:

Verona

Više od 240 vina iz Srbije, Sjeverne Makedonije i Albanije na sajmu Vinitaly

Posjetioci sajma Vinitaly u Veroni kao i profesionalci, mogu da probaju više od 240 vina iz Srbije, Sjeverne Makedonije i Albanije

Prvi put ove godine na ovom prestižnom sajmu, zastupljeni su i naši proizvođači rakija i gastronomski specijaliteti, izjavio je direktor marketinga i edukacije Privredne komore Srbije (PKS) Marko Obradović.

Prema njegovim riječima, posebnu poslasticu, kako za posjetioce, tako i za učesnike, predstavlja prezentacija manifestacije Food Vision by Open Balkan i kuvarski specijaliteti koji su već privukli veliku pažnju, saopštila je PKS.

„Cilj nam je da predstavimo naša vina ali i sajam ”Wine Vision by Open Balkan” koji će biti održan u novembru ove godine u Beogradu. Oko 1.200 velikih kupaca je danas u Veroni u potrazi, prije svega, za italijanskim vinima, ali cilj nam je da nametnemo i predstavimo naša vina“, rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније