Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92 ]

20. 10. 2014. 11:04 >> 11:31
9

NAVIJAČI "ŠKENDRIJE"

Srbe nazvali "kancerom Evrope"

Pet dana poslije prekida utakmice Srbija – Albanija desio se novi incident, ovoga puta u Makedoniji.

Na utakmici između Škendrije i Vardara u Tetovu, navijači domaćeg tima okačili su uvredljivi transparent. Oni su transparentom poslali poruku UEFA na kojoj je pisalo: “Oni (Srbi) su kancer Evrope – UEFA, da li ti je potrebno još?!”.

Tu poruku su "potkrijepili" slikama iz Đenove sa utakmice Italija – Srbija, zatim slikom Brisa Tatona, francuskog navijača ubijenog u Beogradu, kao i detaljima iz Humske sa prekinute utakmice Srbija - Albanija. 

Škendija je klub u kojoj su mnogi igrači albanskog porijekla. 

                                   

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније