Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

09. 02. 2016. 14:10 >> 14:01

UPOZORENJE

Za sjutra crveni meteo alarm

Meteorolozi za sjutra najavljuju crveni alarm, što znači najveći nivo upozorenja na opasnosti zbog loših ili veoma loših vremenskih prilika.

Prije svega, po riječima Vučine Popovića dežurnog meteorologa u Hidrometeorološkom zavodu, očekuje se vjetrovit i oblačan dan, mjestimično sa pljuskovima i intenzivnim grmljavinskim procesima.

"Ponegdje će biti veoma jakih udara južnog i jugoistočnog vjetra čija brzina može dostići i do 100 km na sat. Manje padavina će biti u sjevernim predjelima, a u cijeloj zemlji duvaće jak, na udare i olujni južni i jugozapadni vjetar", kazao je Popović za Skala radio.

U četvrtak 11. februara se očekuje znatno bolje, suvo vrijeme sa dužim sunčanim intervalima.

"Potom, narednih četiri do pet dan takođe nestabilno, promjenljivo, svakodnevno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, naročito u južnim i centralnim predjelima uz čestu pojavu jakog, južnog vjetra. Temperature vazduha će naredna tri dana biti neznatno niže, a od subote se očekuje ponovo blagi porast temperature", kazao je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније