Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

A.B. [ TVCG ]

02. 04. 2024. 06:30 >> 06:30
Čitaj mi:

PROMJENA VREMENA

Moguća kiša i pljuskovi sa grmljavinom

U Crnoj Gori danas je moguća kiša i pljuskovi sa grmljavinom.

Na sjeveru Crne Gore, u ranim jutarnjim satima prolazna kiša, zatim postepeno razvedravanje.

Poslijepodne umjeren razvoj oblaka, a lokalno slaba kiša ili pljusak s grmljavinom.

Vjetar umjeren do pojačan, jugozapadni i zapadni. Temperatura od 16 do 17 stepeni.

Na jugu takođe u ranim jutarnjim satima prolazna kiša ili pljusak s grmljavinom, tokom dana pretežno sunčano ili malo do umjerenom oblačno.

Vjetar slab do umjeren promjenljiv. Najviša dnevna temperatura oko 20 stepeni.

More malo do umjereno talasasto. Vjetar u smirivanju, pretežno zapadni. Temperatura mora 16 stepeni.

Narednih dana na sjeveru, u srijedu i četvrtak promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Malo više oblaka očekuje se u srijedu u drugom dijelu dana i tokom noći.

Vjetar slab do umjeren promjenljiv. Temperatura bez bitnije promjene, a jutarnja u padu.

Na jugu, u srijedu promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, a u četvrtak pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren promjenljiv. Jutra svježija, a dnevna temperatura bez bitnije promjene.

Evropa:

Nastavlja se serija frontalnih talasa preko kontinenta, jedan se premejšta ka istočnim predjelima, a novi zapljuskuje zapadnu obalu.

Kiše će mjestimično biti u zapadnim oblastima, na jugu Skandinavije i ponegdje u centralnim predjelima, gdje se očekuje nešto više padavina, naročito na području Češke i Poljske.

Biće i dosta suvog vremena, uz promjenljivu oblačnost, a najsučanije u sjeveroistočnim oblastima. Najtoplije u istočnom Mediteranu i u jugoistočnim predjelima.

Najviša dnevna temperatura u glavnim gradovima od 4 stepena u Helsinkiju, do 30 u Atini.

Balkan:

I danas se na većem dijelu Balkana očekuje kiša, lokalno i pljusak s grmljavinom, samo će se u jugoistočnim i istočnim oblastima zadržati pretežno sunčano vrijeme.

Vjetar mjestimično umjeren do jak južni. Na jugu i jugoistoku najviša dnevna temperatura oko 30, a u centralnim i sjeverozapadnim predjelima oko 15 stepeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније